Sprinkle

Sprinkle Free 1.0.2

Gratis versie van creatief puzzelspel

VOOR

  • Prachtige vormgeving
  • Realistische effecten
  • Leuke puzzels
  • Ontzettend veel levels

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Sprinkle is een puzzelspel met een brandslang in de hoofdrol. Jij bestuurt deze slang, om blauwe wezens op de planeet Titan te redden van brandende meteorieten. In deze versie krijg je 6 levels tot je beschikking. Wil je verder spelen dan koop je de volledige versie met liefst 60 levels!

Physics-games, ofwel spellen waarbij zwaartekracht een belangrijke rol speelt, zijn populair op mobiele apparaten. Reden hiervoor is het realisme waarmee objecten zich gedragen in de speelwereld en vooral bij water is dolle pret gegarandeerd. In Sprinkle heb je de controle over een grote brandslang aan een kraan, waarbij je de richting en hoogte van de kraan aanpast om de straal te richten. Een grote rode knop onderin het scherm doet het water uit de slang schieten.

In elk level woeden kleine brandjes, die zich als een lopend vuurtje verspreiden over het scherm. Dat de blauwe rakkers op Titan graag huizen bouwen met stro pakt dus niet zo lekker uit. Aan jou de taak om de vuurtjes te blussen voordat ze de hutjes bereiken. Voor het doven van de vuurhaarden krijg je punten in de vorm van waterdruppels: verbruik je minder water dan resulteert dit in meer punten. Om verder te komen in Sprinkle, dien je zuinig te zijn op water, want je hebt een goede score nodig om hogere niveaus vrij te spelen.

Sprinkle is een prachtig puzzelspel voor jong en oud. Het water ziet er prachtig uit en 't vloeit realistisch over het scherm. Dankzij de talloze levels en de vele manieren om de puzzels op te lossen ben je met Sprinkle wel even zoet.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Sprinkle

Download

Sprinkle Free 1.0.2

Beoordelingen about Sprinkle